Over Nanda Verbrugge

Sharing is caring

Profielfoto Nanda Vink
Foto: Irene van Kessel | Fotografie

Nanda Verbrugge

Ik ben drs. Informatica, muzikant en heb internationale ervaring, en ik ben een vrouw en moeder.

Nadat ik een tijdje full-time moeder ben geweest in het buitenland, en nu weer wat jaren terug ben, wordt het tijd om nu eindelijk deze facetten van mezelf met elkaar te combineren, die elk apart belangrijk zijn voor mij. Het gaat om:

IT (ik ben drs. Informatica, ik ben o.a. senior application designer en database designer geweest) en

Muziek (fluiten en fluitles geven; en muzikale achtergrond); en

mijn Internationale ervaringen;

daarnaast ben ik ook een vrouw.

Daarom ontwerp en realiseer ik ook websites voor musici, of voor muziekleraren; of een specifieke website voor een grotere groep van muzikanten of muziekleraren. En tevens werk ik aan websites voor Nederlanders of expats die hun eigen bedrijf opstarten of willen versterken. Een tweetalige website in het Nederlands en Engels is ook mogelijk.

Mijn doelgroep is dus mensen met een klein bedrijf en een internationale achtergrond of internationale ambities, en musici en muziekleraren. Ik wil hen graag helpen met de professionalisering van hun bedrijf. Dit doe ik door het met hen ontwerpen, en uiteindelijk realiseren van hun website.


Sharing is caring